2010. április 15., csütörtök

Lúgosítás

Sokat hallani mostanában a szervezetünk elsavasodásának veszélyeiről.
Íme néhány lúgosító étel.
Ártani nem használ - ahogy mondani szoktuk otthon...
:D :D :D

"Gyümölcsöt például korlátlanul fogyaszthatunk, a legjobban állítólag a banán lúgosít. Spenót, kelkáposzta, karalábé, sárgarépa, karfiol, padlizsán, paradicsom, fokhagyma, brokkoli és uborka szerepel többek között a zöldséglistán, de a hering és a tőkehal is befért a lúgosító ételek közé. Ha ezt a divatétrendet követjük, biztosan jót teszünk egészségünknek - és akkor meg kit érdekel, hogy merre tolja el a pH értéket."

Forrás: http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/belgyogyaszat/20100414-candida-savasodas-hogyan-lesz-divat-egy-betegseg.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése